Cautare

933 de rezultate pentru "divizia d gorj" (5.98 secunde)
Calinoiu, dur in declaratii Mana dreapta a lui Florin Carciumaru, respectiv presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, l-a atacat si el dur pe ministrul economiei Adriean Videanu pentru declaratiile pe care acesta le-a facut recent la Targu Jiu.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj ofera mai multe joburi in tari ale Uniunii Europene. Potrivit reprezentantilor AJOFM Gorj, locurile de munca sunt afisate pe site-ul Eures si pentru ele pot aplica romanii interesati.
Primarii de comune si orase din judetul Gorj nu prea se preocupa de desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, foarte multe dintre panourile de afisaj ramanand goale. Primarilor din Gorj nu le mai "arde" de campania electorala pentru alegerile europarlamentare, cu toate ca majoritatea sunt si sefi de partide.
PSD+PC a castigat si in Gorj si Mehedinti Rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, anuntate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj, plaseaza pe primul loc Alianta PSD +PC, cu 34,26%, urmata de PDL - 30,55%, PNL - 14,49%, PRM - 13,76%, Elena Basescu - 4,17%, si PNCTD - 1,12%.
Pantelimon Manta a fost suspendat ieri din PNL Gorj, din cauza unei restante la plata cotizatiei de partid. ... Din aceasta cauza, a fost suspendat pentru o jumatate de an", a declarat Matei Nadrag, presedintele organizatiei municipale Targu Jiu a PNL Gorj.
Pantelimon Manta a fost suspendat ieri din PNL Gorj, din cauza unei restante la plata cotizatiei de partid. ... Din aceasta cauza, a fost suspendat pentru o jumatate de an", a declarat Matei Nadrag, presedintele organizatiei municipale Targu Jiu a PNL Gorj.
Competitia este organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj. La concursul intitulat "Dispozitivul de interventie" sunt asteptate sa participe serviciile pentru situatii de urgenta castigatoare ale etapei judetene din judetele Timis, Arad, Hunedoara, Gorj, Caras-Severin si Mehedinti.
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
La nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Gorj functioneaza de miercuri, 21 octombrie, un dispecerat pentru preluarea apelurilor de urgenta.
Viitorul asistentei sociale din judetul Gorj ar putea fi sumbru, in opinia lui Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal din Targu Jiu. ... Asistenta sociala inseamna grija fata de oameni La nivelul judetului Gorj inca nu a fost stabilit cu exactitate modul in care vor fi aplicate prevederile hotararii de guvern.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Gorj a angajat alta firma de paza pentru institutie, dar si pentru Scoala Populara de Arta, in locul politistilor comunitari.
Rodica Braia este din data de 1 aprilie noul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Gorj, dar nu poate intra in birou pentru ca Madalin Giurcau, proaspatul demis din functie, nu i-a dat cheia.
Colonelul Robert Iulian Vita (foto) este de ieri noul inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Gorj. ... Pana sa fie numit la comanda IJJ Gorj, Robert Vita a ocupat functia de prim-adjunct al inspectorului-sef la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Hunedoara si a participat la misiuni internationale.
Lucratorii din cadrul Biroului Electoral Judetean (BEJ) Gorj au intrat in greva, informeaza rtv.net.
Zona in care liderul PSD local, Florin Carciumaru (care este si co-presedintele USL Gorj), afirma sec ca social-democratii din acest judet nu-l mai sustin pe Crin Antonescu la Presedintie:
Pentru ca gluma parea sa se ingroase, reprezentantii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) au pus sechestru pe o parte din bunuri si le-au scos la vanzare, recuperand putin peste trei miliarde de lei din cele 15 cat preluase de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate Gorj si Dolj.
Desi contributia gorjenilor este de zeci de miliarde de lei in cursul unui an, banii nu se intorc in Gorj pentru actiuni de ecologizare, din cauza ca nimeni nu a facut proiecte in acest sens, dupa cum a declarat Ina Blidea, comisar in cadrul Garzii de Mediu Gorj.
Praful de carbune, datorita continutului in materie organica (acizi humici), este un inlocuitor ideal al gunoiului de grajd, care este insuficient pentru ameliorarea solurilor foarte sarace din Gorj sau pentru solurile nisipoase din sudul tarii", a precizat Ion Calinoiu, directorul Statiunii de Cercetare Pomicola din Targu Jiu.
Valoarea programului guvernamental pentru judetul Gorj este de 50 de miliarde de lei vechi, iar perioada vizata este anul scolar 2007 - 2008.
google-analytics.com